flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/8894/20

13 жовтня 2020, 09:41

320/8894/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №               320/8894/20

06 жовтня 2020 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Наумчак Володимир Іванович до Управління праці та соціального захисту населення Іванківської районної державної адміністрації Київської області про визнання протиправними дій.

у х в а л и в:

Позовну заяву Наумчака Володимира Івановича до Управління праці та соціального захисту населення Іванківської районної державної адміністрації Київської області про визнання протиправними дій - залишити без руху.

Протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху позивачу необхідно усунути недоліки позовної заяви шляхом подачі до суду доказів, якими позивач обґрунтовує свої вимоги з посиланням на докази, які ці обставини підтверджують, зокрема, час та підстави взяття заявника на облік як отримувача щомісячної грошової допомоги у зв'язку з обмеженим споживання продуктів харчування місцевого виробництва та особистого підсобного господарства з представленням довідки про взяття облік та копії розпорядження про призначення спірної грошової допомоги; надання обґрунтованого розрахунку суми на виплату якої претендує заявник із визначенням всіх її складових та представленням документів, які підтверджують кожну складову розрахунку та методики здійсненого обчислення, в тому числі, із визначення розрахункової величини суми виплат, відповідно до ст. 37 Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, пояснення та докази на їх підтвердження, що свідчать про існування обставин, що об’єктивно перешкоджали особисто позивачеві з'ясувати стан справ у 2018 році при неотриманні щомісячних виплат у законодавчо встановленому розмірі та звернутись до суду з адміністративним позовом у строки, визначені ст. 122 КАС України, а також заяви про поновлення пропущеного строку звернення до адміністративного суду з доказами поважності причин його пропуску.

Роз'яснити позивачеві, що якщо недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, не будуть усунуті у встановлений судом строк, позовна заява буде повернута відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України.

Копію ухвали надіслати позивачеві.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.