flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/4523/15

17 листопада 2020, 15:23

810/4523/15

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                810/4523/15

10 листопада 2020 року Київський окружний адміністративний суд, у складі головуючого судді Дудіна С.О. розглянувши у порядку письмового провадження заяву Державної судової адміністрації України про поновлення строку пред'явлення виконавчого листа до виконання в адміністративній  справі за позовом  ТОВ "Торгімпорт" до Державної податкової інспекції у Києво-Святошинському районі Головного управління ДФС у Київській області про визнання протиправними та скасування податковиї повідомлень-  рішень.

                                                          у х в а л и в:

 

1. Заяву Державної судової адміністрації України задовольнити.

 

2. Поновити пропущений строк для пред'явлення до виконання виконавчого листа Київського окружного адміністративного суду від 03.07.2020 у справі № 810/4523/15 про стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю “Торгімпорт” в дохід Державного бюджету України судового збору в розмірі 2167 грн. 45 коп.

 

3. Копію ухвали суду надіслати (вручити, надати) учасникам справи (їх представникам), зокрема, шляхом направлення тексту ухвали електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою.

 

                    

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п’ятнадцяти днів з дня її підписання.

 

                Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII “Перехідні положення” Кодексу адміністративного судочинства України, до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи через Київський окружний адміністративний суд.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.