flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/11512/20

26 листопада 2020, 15:06

320/11512/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                320/11512/20

19 листопада 2020 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Вітенка Ігора Анатолійовича до Фурсівської сільської ради Білоцерківського району Київської області , Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області , Білоцерківської районної ради  про визнання протиправними иа нечинними рішень.

у х в а л и в:

1. Позовну заяву Вітенка Ігоря Анатолійовича до Фурсівської сільської ради Білоцерківського району Київської області, Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області, Білоцерківської районної ради, треті особи – Білоцерківська міська рада Київської області, Управління містобудування та архітектури Білоцерківської міської ради, виконавчий комітет Білоцерківської міської ради, про визнання протиправними та нечинними рішень, – залишити без руху.

2. Встановити позивачу десятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали для усунення недоліків позовної заяви шляхом подання до суду заяви на усунення недоліків позовної заяви із посиланням на номер справи, з долученням позовної заяви та її копій відповідно до кількості учасників справи та для суду, із додатковим зазначенням у позовній заяві: обґрунтування порушення оскаржуваними нормативно-правовими актами прав, свобод, інтересів позивача; відомостей про застосування оскаржуваних нормативно-правових актів до позивача, а також щодо дати, коли позивач вступив у правовідносини, які регулюються оскаржуваними нормативно-правовими актами. Крім того, позивачу слід подати заяву про поновлення строку звернення до адміністративного суду з наведенням підстав для поновлення строку звернення до суду та наданням відповідних доказів.

3. Роз'яснити позивачу, що у разі неусунення ним у встановлений судом спосіб і строк недоліків позовної заяви, яку залишено без руху, позовну заяву буде повернуто відповідно до вимог пункту 1 частини четвертої статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.