flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/7838/20

16 грудня 2020, 15:33

320/7838/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                320/7838/20

10 грудня 2020 року Київський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Дудіна С.О., розглянувши адміністративну справу за позовом  Товариство з обмеженою відповідальністю "Директив Агро" до Головного Управління Державної податкової служби України у Київській області про визнання протиправними та скасування рішень та зобов'язання вчинити певні дії.

у х в а л и в:

1. Зобов'язати Головне управління ДПС у Київській області направити позивачу клопотання про закриття провадження з додатками та надати суду докази такого направлення.

 

2. Запропонувати позивачу надати пояснення щодо клопотання Головного управління  ДПС у Київській області про закриття провадження протягом 5 днів з дня отримання клопотання та надати суду докази направлення пояснень відповідачу.

 

3. Копію ухвали суду надіслати (вручити, надати) учасникам справи (їх представникам), зокрема, шляхом направлення тексту ухвали електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою.

     .

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.