flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/13454/20

11 січня 2021, 08:57

320/13454/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №               320/13454/20

06 січня 2021 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Валла Сергія Едуардовича до Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області про зобов'язання вчинити певні дії.

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі.

Справа буде розглядатися за правилами  спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

2. Витребувати докази по справі від відповідача:

- належним чином засвідчені  копії документів (матеріалів) пенсійної справи  Валл Сергія Едуардовича;

- належним чином засвідчені копії матеріалів на підставі та з урахуванням яких було  прийнято рішення № 104550002634 від 02.11.2020 щодо відмови Валл Сергію Едуардовичу, у призначені пенсії за віком із зменшенням  пенсійного віку відповідно до ст. 55 Закону України  «Про статус і соціальний  захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи».   

Витребувані документи надати до суду у строк визначений для подання відзиву.

3. Запропонувати відповідачу протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі подати до суду відзив на позовну заяву та/або клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Роз’яснити відповідачу, що відповідно до частин 3, 4 статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.