flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №810/493/17

11 січня 2021, 08:59

810/493/17

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                810/493/17

26 листопада 2020 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області до Фізичної особи-підприємеця Чорного Анатолія Борисовича про стягнення заборгованості.

у х в а л и в:

1. Заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області про видачу дубліката виконавчого листа - задовольнити.

2. Видати Головному управлінню Пенсійного фонду України у Київській області дублікат виконавчого листа №810/493/17 про стягнення з фізичної особи-підприємця Чорного Анатолія Борисовича (ідентифікаційний номер 2617622637) на користь Броварського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області заборгованість по сплаті страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування в сумі 656 (шістсот п’ятдесят шість) грн. 34 коп.

3. Копію ухвали суду надіслати (видати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п’ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII “Перехідні положення” Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Київський окружний адміністративний суд.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.