flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/6581/19

15 січня 2021, 15:31

320/6581/19

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                320/6581/19

14 січня 2021 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Боровика Миколи Івановичв до Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області , Центрального міжрегіонального упраівління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції про заміну сторони виконавчого провадження.

у х в а л и в:

1. Заяву Боровика Миколи Івановича про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі №320/6581/19 - задовольнити.

2. Замінити сторону виконавчого провадження в адміністративній справі №320/6581/19, а саме боржника - "Центральне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції" на його правонаступника - "Департамент з питань виконання кримінальних покарань" (ідентифікаційний код: 43501242, адреса місцезнаходження: 04050, м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, будинок 81).

3. Копію ухвали суду надіслати (видати) учасникам справи (їх представникам) та Департаменту з питань виконання кримінальних покарань.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п’ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п’ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII “Перехідні положення” Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Київський окружний адміністративний суд.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.