flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/695/21

26 січня 2021, 09:19

320/695/21

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                320/695/21

22 січня 2021 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Кедруса Армана Вячеславовича до Білоцерківського управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області про скасування  постанови.

у х в а л и в:

Адміністративну справу №320/695/21 за позовом Кедруса Армана Вячеславовича до Білоцерківського управління поліції Головного управління Національної поліції в Київській області про скасування постанови, - передати за підсудністю до на розгляд Святошинському районному суду міста Києва (адреса місцезнаходження: 03148, м. Київ, вул. Якуба Коласа, буд. 27-А).

Передачу справи здійснити не пізніше наступного дня після закінчення строку на оскарження ухвали, а в разі подання апеляційної скарги - після залишення її без задоволення.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та може бути оскаржена до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п’ятнадцяти днів з дня проголошення (підписання) ухвали.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України, до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Київський окружний адміністративний суд.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.