flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/14344/20

26 січня 2021, 09:47

320/14344/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №               320/14344/20

13 січня 2021 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Приватне підприємство "Білоцерківський завод "Металіст" до Білоцерківський міський відділ Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області про визнання протиправним та скасування рішення.

у х в а л и в:

Позовну заяву Приватного підприємства "Білоцерківський завод "Металіст" до Білоцерківського міського відділу Державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області про визнання протиправним та скасування постанови, - залишити без руху.

Протягом п"яти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху позивачу необхідно усунути недоліки позовної заяви шляхом подачі до суду документу про сплату судового збору в розмірі 2 102,00 грн. або документ, який підтверджуює підстави звільнення від сплати судового збору відповідно до закону.

Роз'яснити позивачеві, що якщо недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, не будуть усунуті у встановлений судом строк, позовна заява буде повернута відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.