flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/1907/21

18 березня 2021, 15:11

320/1907/21

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №               320/1907/21

26 лютого 2021 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Слінко Віталій Ігорович до Управління праці та соціального захисту населення  у Києво-Святошинському районі Київської області про визнання протиправними дій та зобова"язання вчинити певні дії.

у х в а л и в:

Позовну заяву Слітко Віталія Ігоровича до Управління праці та соціального захисту населення  у Києво-Святошинському районі Київської області про визнання протиправними дій та зобова"язання вчинити певні дії - залишити без руху.

Протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху позивачу необхідно усунути недоліки позовної заяви шляхом подачі до суду документу про сплату судового збору в розмірі 5 448,00 грн або документ, який підтверджуює підстави звільнення від сплати судового збору відповідно до закону, докази поважності пропуску строку звернення до суду, копію паспорта громадянина України, додаткові пояснення щодо суті заявлених позовних вимог з урахуванням висновків суду, що викладенні у даній ухвалі.

Роз'яснити позивачеві, що якщо недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, не будуть усунуті у встановлений судом строк, позовна заява буде повернута відповідно до п. 1 ч. 4 ст. 169 КАС України..

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.