flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/8458/20

15 квітня 2021, 14:21

320/8458/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                  320/8458/20

08 квітня 2021 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Головного управління ДПС у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймфут" про стягнення коштів з банківських рахунків платника.

в и р і ш и в:

Адміністративний позов задовольнити.

Стягнути з рахунків Товариства з обмеженою відповідальністю "Праймфут" (код ЄДРПОУ 39595984, місцезнаходження: 07400, Київська область, м. Бровари, вул. Весняна, буд. 32) у банках, що обслуговують такого платника, грошові кошти в сумі 259847 (двісті п’ятдесят дев’ять тисяч вісімсот сорок сім) грн. 52 коп. в рахунок погашення податкового боргу.

Рішення набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

У разі оголошення судом лише вступної та резолютивної частини рішення, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом тридцяти днів з дня складення повного тексту рішення.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 1 Розділу VII “Перехідні положення” Кодексу адміністративного судочинства України до початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Київський окружний адміністративний суд.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.