flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/4207/21

24 травня 2021, 14:39

320/4207/21

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                320/4207/21

17 травня 2021 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Дудін С.О., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ГЕНЕЗИС ФІНАНСОВОЇ СВОБОДИ"   про заміну стягувача правонаступником.

у х в а л и в:

     1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "Генезис фінансової свободи" про заміну стягувача у виконавчому написі призначити до розгляду у судовому засіданні  на  03 червня 2021 року о 16 год. 00 хв.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх).

2. Викликати у судове засідання представників Товариства з обмеженою відповідальністю "Генезис фінансової свободи", Товариства з обмеженою відповідальністю "Кредитні ініціативи" та Реву Валентину Василівну.

Роз'яснити, що неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду.

3. Витребувати від Товариства з обмеженою відповідальністю "Генезис фінансової свободи":

- письмові пояснення про те, чи було відкрито виконавче провадження з виконання виконавчого напису приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу Чуловського В.А.  від 31.10.2017 №25398; копії матеріалів виконавчого провадження (у разі відкриття виконавчого провадження).

4. Витребувати від Товариства з обмеженою відповідальністю "Кредитні ініціативи" докази:

- копію договору про відступлення права вимоги від 10.02.2020, укладеного між ТОВ "Генезис Фінансової свободи" та ТОВ "Кредитні ініціативи";

- письмові пояснення про те, чи було відкрито виконавче провадження з виконання виконавчого напису приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу Чуловського В.А.  від 31.10.2017 №25398; копії матеріалів виконавчого провадження (у разі відкриття виконавчого провадження);

- копію договору кредиту №207 від 23.05.2011, укладеного між ПАТ "Укрсрцбанк" та Ревою В.В.;

- копію договору відступлення права вимоги №2 від 26.12.2016, укладеного між ПАТ "Укрсоцбанк" та ТОВ "Кредитні ініціативи".

5. Копію ухвали суду та повістки надіслати (вручити, надати) Товариству з обмеженою відповідальністю "Генезис Фінансової свободи", Товариству з обмеженою відповідальністю "Кредитні ініціативи" та Реві Валентині Василівні.

6. У зв'язку з недостатнім фінансуванням суду на здійснення витрат на закупівлю поштових марок та оплати послуг відправлення поштової кореспонденції, зобов'язати Товариство з обмеженою відповідальністю "Генезис Фінансової свободи" повідомити  Товариство з обмеженою відповідальністю "Кредитні ініціативи" про призначення судового засідання з розгляду заяви про заміну сторони та докази такого повідомлення надати суду.


.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.