flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/3852/22

14 червня 2022, 17:10

320/3852/22

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №  320/3852/22

 

26 квітня 2022 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом Сухолейстера Віктора Валентиновича до Управління праці та соціального захисту населення Ірпінської міської ради про зобов'язання вчинити певні дії, про зобов'язання вчинити певні дії,

                                                  у х в а л и в:

1. Позовну заяву залишити без руху.

          2. Протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху позивачу необхідно усунути недоліки позовної заяви, а саме:

          - надати заяву про поновлення строку звернення до суду в частині позовних вимог про визнання протиправними дій та стягнення з відповідача одноразової грошової допомоги до 5 травня за 2020 рік та докази поважності причин його пропуску.

          3. Роз'яснити позивачеві, що якщо недоліки позовної заяви, яку залишено без руху, не будуть усунуті у встановлений судом строк, позовна заява буде повернута відповідно до пункту 1 частини четвертої статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України.

          4. Копію ухвали надіслати (вручити, надати) позивачу (його представнику), зокрема, шляхом направлення тексту ухвали електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.