flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 373/733/20

12 липня 2022, 09:44

373/733/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                 373/733/20

01 червня 2022 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом Каламбета Сергія Григоровича до Дівичківської сільської ради Переяслав-Хмельницького району Київської області, третя особа - Комунальне підприємство «Житлово-комунальне господарство Дівичківської сільської ради» про визнання незаконними деяких положень рішення,

у х в а л и в:

Зобов'язати Дівичківську сільську раду після отримання вказаної ухвали опублікувати оголошення щодо оскарження окремих положення рішення Дівичківської сільської ради від 6 лютого 2020 р. №1085-24-VII “Про затвердження Порядку відшкодування надання послуг з електропостачання, водопостачання, водовідведення та теплопостачання на території Дівичківської сільської ради”, а саме: пункт 2 та пункт 3.1, у виданні, в якому це рішення було або мало б бути офіційно оприлюднено.

Суд звертає увагу, що оголошення повинно містити вимоги позивача щодо оскаржуваного розпорядження, його реквізити, дату та час судового розгляду адміністративної справи. Оголошення має бути опубліковано не пізніше як за сім днів до судового розгляду (в порядку статті 264 Кодексу адміністративного судочинства України).

Докази про оприлюднення оголошення необхідно завчасно надати до суду.

2. Призначити підготовче засідання на 1 серпня 2022 року о 10:30 год.

Підготовче засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 1-й під'їзд, 6-й поверх).

4. Викликати для участі в засіданні учасників справи (їх представників).

5. Копію ухвали надіслати учасникам справи та Київській обласній раді.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.