flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/8721/21

19 липня 2022, 09:46

320/8721/21

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №        320/8721/21

09 червня 2022 року Київський окружний адміністративний суд у складі головуючої судді Шевченко А.В., розглянувши у письмовому провадженні за правилами спрощеного позовного провадження адміністративну справу за позовом Головного управління Держпраці у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Українсько-словенське спільне підприємство «Київський обласний хлібопекарський комплекс», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Приватне акціонерне товариства «ДТЕК Київські регіональні електромережі», Фермерське господарство «Кегичівське», про застосування заходів реагування,   

в и р і ш и в:

1. Повторно витребувати від Головного управління Держпраці у Київській області належним чином засвідчені копії у придатному для читання вигляді:

- усіх документів, які надавалися відповідачем разом із листом про інформування позивача за вих. № 319 від 09.08.2021 щодо виконання вимог припису КВ/1387/733АВ/П від 27.05.2021;

- письмових пояснень на предмет наявності або відсутності порушень станом на день отримання вказаних документів від відповідача, а також повідомити про результати розгляду заяви відповідача про виконання вимог припису.

2. Витребувані докази надати до суду не пізніше двох днів з дня вручення копії цієї ухвали разом із доказами надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи (частини дев’ятої статті 79 Кодексу).

Роз’яснити посадовим особам Головного управління Держпраці у Київській області, що особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов’язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п’яти днів з дня вручення ухвали.

3. Попередити посадових осіб Головного управління Держпраці у Київській області, що у випадку неповідомлення суд про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів без поважних причин, суд застосовує заходи процесуального примусу у вигляді тимчасового вилучення цих доказів державним виконавцем та постановлення ухвали про накладення штрафу (статті 147 та 149 Кодексу адміністративного судочинства України).

4. Зобов'язати Головне управління Держпраці у Київській області надати письмові пояснення із зазначенням причин не повідомлення суд про неможливість подати докази, витребувані судом відповідно до ухвал від 04.10.2021 та від 16.11.2021.