flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/5112/22

04 січня 2023, 10:01

320/5112/22

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі № 320/5112/22

21 грудня 2022 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Лисенко В.І., розглянувши у порядку письмового провадження питання про залучення співвідповідача у межах адміністративної справи за позовом Ткаченко Наталії Миколаївни до Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області про визнання дій протиправними та зобов'язання вчинити певні дії,

у х в а л и в:

Залучити до участі у справі у якості співвідповідача -  Головне управління Пенсійного фонду України в Донецькій області (код ЄДРПОУ -   13486010, 69057, вул. Г.Батюка, буд.8, м. Слов'янськ, Донецька область, 84122).

У зв`язку із залученням співвідповідача судовий розгляд справи проводити спочатку та за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін у межах строку розгляду справи, передбаченого частиною першою  статті 258 Кодексу адміністративного судочинства України.

Надати відповідачу - Головному управлінню Пенсійного фонду України в Донецькій області строк для подання відзиву на позов п`ятнадцять днів з дня вручення копії ухвали про залучення співвідповідача у справі, який повинен відповідати вимогам частини другої  статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України  .

Роз`яснити відповідачу - Головному управлінню Пенсійного фонду України в Донецькій області, що відповідно до частин 3, 4  статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України  до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем Головним управлінням Пенсійного фонду України в Донецькій області відзиву у встановлений судом строк без поважних причин справа буде вирішена за наявними матеріалами справи.

Запропонувати позивачу протягом п`яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву подати до суду відповідь на відзив та/або клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін.

Запропонувати відповідачу - Головному управлінню Пенсійного фонду України в Донецькій області подати до суду заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань та аргументів протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

.


З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.