flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 826/4737/15

31 травня 2023, 16:59

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                826/4737/15

26 травня 2023 року  Суддя Київського окружного адміністративного суду Лапій С.М., розглянувши позовну заяву  ВАТ "Аерофлот - російські авіалінії" в особі представництва ВАТ "Аерофлот - російські авіалінії" до Державної авіаційної служби України  про визнання протиправним та скасування постанови №3013,   .

у х в а л и в:

 Прийняти до провадження адміністративну справу за позовом ВАТ "Аерофлот - російські авіалінії" в особі представництва ВАТ "Аерофлот - російські авіалінії" до Державної авіаційної служби України про визнання протиправним та скасування постанови №3013.

Справу розглядати у порядку спрощеного позовного провадження.

Призначити справу до судового розгляду на  05 червня 2023 року о 12:10 год  у приміщенні Київського окружного адміністративного суду  за адресою: м. Київ, бульв. Л. Українки, 26, поверх 10.

 Повідомити осіб, які беруть участь у розгляді справи, про час, дату та місце її розгляду.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у розгляді справи.

.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.