flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №  320/20662/23

15 червня 2023, 15:58

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                 320/20662/23

 

          15 червня 2023 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Василенко Г.Ю., розглянувши позовну заяву   Головного управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України до Дочірнього підприємтсва "Агролайт" про зупинення видаткових операцій на рахунках платників податків,

 

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі, яка буде розглядатись                         суддею Василенко Г.Ю. одноособово за правилами спрощеного позовного провадження в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

2. Призначити справу до судового розгляду на 16 червня 2023 року о 13:00 год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх).

3.   Викликати для участі в засіданні уповноважених представників сторін.

4. Запропонувати відповідачу невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду відзив на позовну заяву разом з доказами, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, та документами, що підтверджують надіслання (надання) копії відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

5. Роз'яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посилання: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

6. Копію ухвали суду надіслати учасникам справи (їх представникам) на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - кур'єром або за відомими суду номером телефону, факсу, електронною поштою чи іншим технічним засобом зв'язку. Крім того, додатково повідомити сторін про розгляд даної справи шляхом оприлюднення на веб-порталі судової влади України ухвали про відкриття провадження у справі, дату, час та місце судового розгляду.

7. Відповідачу надіслати також копію позовної заяви та доданих до неї документів на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - електронною поштою, якщо така відома суду, або надати для ознайомлення в судовому засіданні.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.