flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/27779/23

11 серпня 2023, 09:17

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі № 320/27779/23

10 серпня 2023 року суддя Київського окружного адміністративного суду Басай О.В., розглянувши позовну заяву Головного управління ДПС у м. Києві, як відокремленого підрозділу Державної податкової служби України до Українсько-Турецького товариства з обмеженою відповідальністю "УЗАЙ" про зупинення видаткових операцій,

у х в а л и в:

Відкрити провадження в адміністративній справі. Справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження у судовому засіданні з повідомленням сторін з урахуванням особливостей провадження у справах за зверненням податкових та митних органів, які встановлені статтею 283 Кодексу адміністративного судочинства України.

Призначити судове засідання у справі на 11 серпня 2023 року о 10 год, яке відбудеться у приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, перший під'їзд, 6 поверх.

Повідомити відповідача про подання позовної заяви.

Викликати для участі у судовому засіданні учасників справи (їх представників) шляхом направлення тексту повістки на офіційну електронну адресу, а за її відсутності - кур'єром або за відомими суду номером телефону, факсу, електронною поштою чи іншим технічним засобом зв'язку.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позовну заяву до 10 год. 11.08.2023.

Витребувати докази за власною ініціативою від позивача: докази реєстрації податкової застави у Державному реєстрі обтяжень.

Витребувати докази за власною ініціативою від відповідача:

- належним чином засвідчену копію балансу (звіту про фінансові результати) ТОВ "УЗАЙ" за останній звітний період;

- інформаційну довідку з Державного реєстру прав на нерухоме майно та їх обтяження щодо об'єкту незавершеного будівництва, що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Максимовича Михайла, буд. 24, реєстраційний номер: 938206380000.

Витребувані документи надати суду до 10 год. 11.08.2023 безпосередньо до канцелярії суду.

Роз'яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

Копію ухвали суду надіслати (видати) учасникам справи (їхнім представникам).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не оскаржується.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.