flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №   826/12059/16

25 серпня 2023, 15:28

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                826/12059/16

18 серпня 2023 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Публічне акціонерне товариство "Аерофлот - російські авіалінії" до Державна авіаційна служба України визнання протиправною та скасування постанови №6901 від 06.07.2016 р..

у х в а л и в:

Прийняти до провадження адміністративну справу за позовом Публічного акціонерного товариства «Аерофлот – російські авіалінії» до Державної авіаційної служби України про визнання нечинною та скасування постанови.

Справа буде розглядатися за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 04 вересня 2023 року о 12:40год.

Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду (адреса: м. Київ, бульвар Лесі Українки, 26, 2-й під'їзд, 10-й поверх).

Викликати для участі в судовому засіданні учасників справи (їх представників).

Запропонувати відповідачеві подати до суду відзив на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі. Роз’яснити відповідачеві, що відповідно до частин 3, 4 статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України до відзиву мають бути додані документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.  

Роз’яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

.З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.