flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № ЗПП/320/96/23

25 вересня 2023, 09:41

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                ЗПП/320/96/23

04 вересня 2023 року Суддя Київського окружного адміністративного суду Кушнова А.О., розглянувши заяву Компанії "Еверстоун Лімітед" [Everstone Limited] про забезпечення позову до пред'явлення позову Компанії "Еверстоун Лімітед" до Державного реєстратора Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації Карташової Марини Павлівни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Підприємство "Київ", про визнання протиправною та скасування реєстраційної дії,

у х в а л и в:

1. Заяву Компанії "Еверстоун Лімітед" [Everstone Limited] про забезпечення позову до пред'явлення позову Компанії "Еверстоун Лімітед" до Державного реєстратора Шевченківської районної у місті Києві державної адміністрації Карташової Марини Павлівни, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача Товариство з обмеженою відповідальністю "Підприємство "Київ", про визнання протиправною та скасування реєстраційної дії, - повернути заявнику з усіма доданими до неї документами.

2. Роз'яснити заявнику, що повернення заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

3. Копію ухвали надіслати позивачу.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.