flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/46639/23

13 грудня 2023, 16:06

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі № 320/46639/23

12 грудня 2023 року суддя Київського окружного адміністративного суду            Жук Р.В., дослідивши заяву про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків та зобов'язання такого платника податків виконати законні вимоги податкового керуючого та додані до неї матеріали Головного управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ера" про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків та зобов'язання такого платника податків виконати законні вимоги податкового керуючого,-

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за заявою Головне управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України до Товариства з обмеженою відповідальністю "Ера" в частині вимог про постановляння рішення про зупинення видаткових операцій на рахунках ТОВ "Ера" (код ЄДРПОУ: 31721180) крім операцій з видачі заробітної плати та сплати податків, зборів, єдиного внеску, а також визначених контролюючим органом зобов'язань платника податків, погашення податкового боргу, шляхом накладення арешту на кошти у сумі 2 042 645,83 грн.

Справа буде розглядатися одноособово суддею Жуком Р.В. за правилами спрощеного позовного провадження.

2. Призначити судове засідання на 14 грудня 2023 року об 11:00 год. Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою:           м. Київ, бул. Лесі Українки, 26а, 1-й під`їзд, 4-й поверх, зал судових засідань №1.

3. Зобов`язати позивача невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду:- довідку про суму податкового боргу ТОВ "Ера" станом на день розгляду заяви.

4. Зобов’язати відповідача невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду: докази оскарження рішень на підставі яких виник податковий борг.

Запропонувати відповідачу невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду відзив на заяву та докази на обґрунтування своїх заперечень.

5. Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.