flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №640/20714/18

13 грудня 2023, 16:06

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                640/20714/18

11 грудня 2023 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Пахомов Сергій Анатолійович до Міністество енергетики та вугільної промисловості України визнання протиправними дій, зобов'язати вчинити дії.

у х в а л и в:

1. Прийняти до провадження адміністративну справу.

2. Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

3. Заяву Міністерства енергетики України про України про заміну сторони (процесуальне правонаступництво) задовольнити.

4. Замінити відповідача - Міністерство енергетики та захисту довкілля України на його правонаступника - Міністерство енергетики України (03035, м. Київ, вул. В. Липківського, 35, код ЄДРПОУ 37552996).

5. Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

6. Копію ухвали суду надіслати (вручити, надати) учасникам справи (їх представникам), зокрема, шляхом направлення тексту ухвали електронною поштою, факсимільним повідомленням (факсом, телефаксом), телефонограмою.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.