flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/48260/23

21 грудня 2023, 13:42

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                320/48260/23

21 грудня 2023 року Київський окружний адміністративний суд, дослідивши заяву про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків та додані до неї матеріали  Головного управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України до ТОВ"ПРОМБУДІНДУСТРІЯ" про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків.

у х в а л и в:

 Відкрити провадження в адміністративній справі за заявою Головного управління ДПС у м. Києві, як відокремлений підрозділ Державної податкової служби України до Товариства з обмеженою відповідальністю "Промбудіндустрія" про зупинення видаткових операцій на рахунках платника податків.

Справа буде розглядатися одноособово суддею Кочановою П.В. за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити судове засідання на 21 грудня 2023 року о 16:00 год. Судове засідання відбуватиметься в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: м. Київ, бул. Лесі Українки, 26а, 1-й під`їзд, 4-й поверх, зал судових засідань №2.

Зобов`язати позивача невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду:

- довідку про суму податкового боргу Товариства з обмеженою відповідальністю "Промбудіндустрія" станом на день розгляду заяви.

Запропонувати відповідачу невідкладно, до початку судового засідання, подати до суду відзив на заяву та докази на обґрунтування своїх заперечень.

Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.