flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 640/6173/19

26 лютого 2024, 11:42

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №  640/6173/19

20 лютого 2024 року суддя Київського окружного адміністративного суду Кочанова П.В., за участю секретаря   судового засідання Зубачевської М.С., розглянувши у підготовчому засіданні адміністративний позов Насірова Романа Михайловича до Кабінету Міністрів України, третя особа Верланов Сергій Олексійович про визнання протиправними та нечинними розпоряджень Кабінету Міністрів України,-

              за участі представників сторін:

              представник позивача   – не з’явився

              представник відповідача – Пуленець А.С.

      представник третьої особи - не з’явився                   

у х в а л и в:

Закрити підготовче провадження та призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 19 березня 2024 року о 10:30 год. в приміщенні Київського окружного адміністративного суду за адресою: 01133, Київ, бульвар Лесі Українки, 26a, 4-й поверх.

Справа буде розглядатися у судовому засіданні одноособово суддею Кочановою П.В.

Відповідно до частини першої   статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України   ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення та оскарженню не підлягає.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.