flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 320/6087/20

17 квітня 2024, 14:14

 

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                  320/6087/20

02 квітня 2024 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Товариства з обмеженою відповідальністю "ПРОІНКОМ" до Державної податкової служби України , Головного управління Державної податкової служби у Київській області про заміну сторони виконавчого провадження.

                                                                         у х в а л и в:

1. Заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “ПРОІНКОМ” про заміну боржника у виконавчому провадженні в межах адміністративної справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “ПРОІНКОМ” до Головного управління ДПС у Київській області, Державної податкової служби України     про визнання протиправним рішення та зобов’язання вчинити певні дії – задовольнити частково.

2. Замінити боржника у виконавчих листах Київського окружного адміністративного суду від 30.05.2021 по справі № 320/6087/20 – Головне управління ДПС у Київській області (ідентифікаційний код 43141377), на правонаступника   Головне управління ДПС у Київській області як відокремлений підрозділ (ідентифікаційний код ЄДРПОУ 44096797, місцезнаходження: 03151, м. Київ, вул. Святослава Хороброго, буд.5а).

3. Копію ухвали суду надіслати (надати) учасникам справи (їх представникам).

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення. Ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або у судовому засіданні у разі неявки учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо у судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, апеляційна скарга подається протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту ухвали.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.