flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі № 805/686/17-а

29 травня 2020, 10:12

805/686/17-а

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №                805/686/17-а

27 травня 2020 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Товариство з обмеженою відповідальністю "Європейська дорожньо-будівельна компанія" до Головне управління ДПС у Донецькій області про визнання протиправним та скасування податкового повідомлення-рішення.

 

у х в а л и в:

1. Заяву представника Товариства з обмеженою відповідальністю «Європейська дорожньо-будівельна компанія» про залучення третьої особи задовольнити.

 

2. Залучити до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, Товариство з обмеженою відповідальністю «ДОМАНТ» (код ЄДРПОУ - 36512219, адреса: вул. Майська, буд. 66, м. Донецьк, 83058).

 

3. Запропонувати третій особі подати суду письмові пояснення щодо позову    протягом п’ятнадцяти днів з дня одержання копії даної ухвали та копії позовної заяви з додатками.

 

4. Звернути увагу третьої особи, що копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними.

 

5. Копію ухвали надіслати сторонам та третій особі.

 

5. Ухвала оскарженню не підлягає.

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.