flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про судове рішення в адміністративній справі №320/3107/20

09 липня 2020, 16:42

320/3107/20

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

 

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО СУДОВЕ РІШЕННЯ

в адміністративній справі №320/3107/20

03 липня 2020 року Київський окружний адміністративний суд, розглянувши адміністративну справу за позовом  Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Фортіс ВКТ" про стягнення заборгованості з відшкодування витрат на виплату та доставку пенсій.

у х в а л и в:

1. Позовну заяву Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області до товариства з обмеженою відповідальністю «Фортіс ВКТ» про стягнення коштів, – повернути позивачу.

2. Копію ухвали про повернення позовної заяви разом із позовною заявою та доданими до неї матеріалами надіслати позивачу.

3. Роз’яснити позивачу, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

 

З повним текстом судових рішень, постановлених судом в адміністративній справі, можна ознайомитись шляхом звернення до ресурсу Єдиного державного реєстру судових рішень (http://www.reyestr.court.gov.ua/), а копії на паперових носіях – отримати в канцелярії Київського окружного адміністративного суду.

 

Повідомлення розміщено на офіційному веб-порталі «Судова влада України» в розділі «Судові виклики та повідомлення про прийняті рішення” Київського окружного адміністративного суду (https://adm.ko.court.gov.ua/sud1070/sudovi_vukluku_ta_povidomlenja/)